Brezplačna poštnina nad 19,90 €
Količina:

0


Znesek:

0,00

HLAČE DELOVNE NITRAS - Farmer Professional

HLAČE DELOVNE NITRAS - Farmer Professional
 • HLAČE DELOVNE NITRAS - Farmer Professional
 • Material: 65 % poliester, 33 % bombaž, 2 % elastan
 • Velikost: 42-68
 • Barva: Črna

TABELA - Velikosti
 • Cena z DDV:

  po ponudbi

 • Šifra artikla:

  N0024

 • Blagovna znamka:

  NITRAS

Dodaj v košarico

Opis izdelka

NITRAS MOTION TEX PRO FX, črne delovne hlače z naramnicami, 280 g/ m², elastične v pasu, žep na stegnu s poklopcem in z žepom za službeno kartico, nastavljiva zanka za kladivo, žep za meter, 2 ojačana žepa zadaj, 3M odsevne črte, D-obroč, ojačano mednožje, 4 veliki stranski žepi, ojačane odprtine za noge z dodatnimi 3M odsevnimi deli, ojačana kolena z žepi za ščitnike za kolena, notranji žep na prsih z zadrgo in dodatni zunanji žep, nastavljive elastične naramnice s trpežnimi zaponkami, žepi za orodje, ki se prodajajo posebej (artikel 770P), ojačan s tkanino CORDURA, certificirane po standardu OekoTex 100.

3M Scotchlite odsevni material zagotavlja zgodnje prepoznavanje oseb v mraku, ponoči in ob slabi vidljivosti ter jih varuje pred morebitnimi hudimi nesrečami. Zaradi 3M Scotchlite odsevnega materiala je uporabnik bolj viden in se ga hitro prepozna. Zaradi tega je 3M Scotchlite odsevni material pomemben sestavni del sodobnih delovnih oblačil.

Oeko-Tex Standard 100 je neodvisno preskušanje in certificiranje sistema za tekstilne materiale in surovine, polizdelke in končne izdelke v vseh fazah obdelave. Oeko-Tex Standard 100 označuje tista oblačila ali tekstilne izdelke, ki so uspešno opravili preverjanje vsebnosti škodljivih snovi, da bi s tem kar najbolj zmanjšali tveganja za zdravje. Znak kakovosti zagotavlja, da pri določenem kosu oblačila morebitne za zdravje nevarne mejne vrednosti snovi niso prekoračene.

CORDURA - Tkanina CORDURA pripomore k trajnosti in vzdržljivosti delovnih oblačil in obutve. Tkanina je izredno trpežna in s tem podaljša življenjsko dobo delovnih oblačil in obutve.